Svenska artister

Fy faan!
Kan inte alla jävla överpretentiösa svenska artister bara självantända. Det ska vara så jäkla svåra texter med mycket märkliga ordföljder. Musikkritiker förstår inte alls vad de försöker säga i sina texter, vilket leder till att de höjer dessa artister till skyarna för att kritikerna inte ska framstå som idioter. För att inte du Svensson, ska verka vara idiot så KÖPER du skivor av dessa idiotartister. ( För ingen jävel gillar väl på allvar Eva Dahlgren eller Håkan Hellström?! )

Svenska rapartister,
Sjunger om "livet i förorten" och hur det är att leva i "ghettot". Javisst. Berätta att förorten är Lidingö och värsta perioden i "ghettot" var när hemhjälpen hade två veckors semester. Håll käft!
Det går inte att sjunga om misär och gräsrotsnivå när man har skivkontrakt på flera miljoner, det bara är så.
Riktiga artister gör sitt skit utan betalning, som brorsorna i Rosengård. Respekt, eller nåt. Hoppas de jävlarna aldrig får skivkontrakt.

Export
Sverige exporterar musik. Ja, vi exporterar även vapen. Jag tror fanimej att musikexporten skadar fler stackars människor i världen än våra vapen. Finns det inget "Svenskla Freds" för musikexporten? Jävligt hög tid att instifta det nu! Stäng ner stora produktionsbolag och låt de som tycker att det är kul med musik göra musik. Vi har ju provat några decennier nu att låta de som vill tjäna pengar göra musik. Idag låtar nästan allt likadant. Vilken överaskning?


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Saker man hatar.

Ibland finns det saker som man bara inte står ut med.

RSS 2.0